terapie reiki

Tehnica reiki fortifică mușchii energetici nativi, stimulează fluxul sangvin și limfatic, accelerează producția secreției glandelor, astfel creând un flux puternic de detoxifiere în organism. Relaxarea adâncă și somnul profund după terapia reiki sunt noțiuni răspândite.

Terapia reiki vindeca depresia. e benefica parcurgerea cursului reiki gradul 1 in cadrul Reiki Studio.

Ședința începe cu o discuție legată de motivele care au condus către această tehnică, de așteptările care sunt legate de această disciplină.

terapia reiki se recomanda impreuna cu tratamentul oncologic. intareste sistemul imunitar. glanda tiroidala, suprarenala, pituitara, pineala , ovariana secreta echilibrat.

Elementele cheie în a dobândi abilitatea de a însușii cu succes tehnica reiki sunt: iubire, dăruință, perseverență. Oferindu-ne autotratament și tratamente altora, dobândim experiența, astfel înțelegem structura simplă al metodei, ca mai apoi, să observăm felul în care ne racordăm la frecvența empatiei universului, devenind un recipient neformatat, citându-l pe Mikao Usui, un bambus gol, în care se va aduna și va curge abundent forța creatoare a vieții.

sesiune de evaluare/ 110 minute300 lei
sesiune reiki/ 50 minute200 lei
sesiune reiki/ 80 minute250 lei
formare și dezvoltare/ 50 minute200 lei